Vrijblijvend aanbod:


Ga met muis over foto's voor vergroting..
Plaats: Brunssum
Kerkstraat 250
Categorie: Koop
Type: Eengezinswoning
Prijs: 275.000,00
Perceel opp: 115m2
Object opp: 150m2
Object inhoud: 450m3
Filmfragmenten: Klik hier...
Brochure:
Omschrijving en indeling:
Op de winkelpromenade gelegen ruimere zelfstandige bovenwoning met drie slaapkamers, dakterras, kleine onderkelderde verkoopruimte met ondergrond, buitenberging.


Indeling wonen (huisnr. 250):
De woning is via de poort aan de zijkant te bereiken en heeft een entree aan de achterzijde.
Begane grond: Eigen entree/traphal met meterkast. Stenen buitenberging op eigen terrein.
1e Verdieping: Overloop met gastentoilet en cv-/wasruimte. Woonkamer (ca. 6.50x6.50m) met openhaard, plavuizenvloer en uitzicht op de promenade. Dichte eetkeuken (ca. 2.33x4.68m) v.v. kunststof keukeninstallatie met inbouwapparaten o.a. inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vrieskast en vaatwasser.
2e Verdieping: Overloop met badkamer (ca. 2.60x1.92m) voorzien van ligbad, wastafel en 2e toilet. Drie slaapkamers (ca. 4.07x4.39m/2.34x4.72m/2.34x3.77m). Dakterras (ca. 17m2) aan de achterzijde.

Winkel (huisnr. 248):
Gelegen op de begane grond en heeft de beschikking over een eigen entree. Verkoopruimte aan de voorzijde en aan de achterzijde toilet, pantry en toegang naar de kelder (ca. 45m2).

Bijzonderheden: Kunststof-/metalen- en houten kozijnen. Dakisolatie. Op loopafstand van winkel-/schoolvoorzieningen. Koopobject is geschikt voor beroep aan huis. Via erfdienstbaarheid van onderdoorgang is achterzijde bereikbaar. Aanvaarding: per direct/leeg. Vraagprijs 275.000,- kosten koper.

Kenmerken:
Soort woning: tussengelegen bovenwoning met verkoopruimte op de begane grond
Bouwtype: bestaande bouw
Bouwjaar: 1965
Onderhoud: buiten goed tot redelijk, binnen redelijk
Woon-/verkoop oppervlak: ca. 104m2/50m2
Inhoud: bovenwoning ca. 450 m3, verkoopruimte ca. 150 m3 (exclusief kelder)
Energie: definitief energielabel D
Isolatie: grotendeels dubbel glas en dakisolatie
Verwarming: eigen gasgestookte HR Combiketel
Parkeren: openbaar gratis
Dakterras op het oosten

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Terug naar overzicht...