Vrijblijvend aanbod:

1 3 4 7 8 9 10 11 12 13
Ga met muis over foto's voor vergroting..
Plaats: Brunssum
Henri Dunantstraat 245
Categorie: Koop
Type: Appartement
Prijs: € 145.000,00
Perceel opp: 1m2
Object opp: 100m2
Object inhoud: 275m3
Filmfragmenten: Klik hier...
Brochure:
Omschrijving en indeling:
Dit ruime tussen appartement met 90 m2 woonoppervlakte is gelegen op de 5e verdieping van het wooncomplex het Bentjen. Het woonoppervlakte is verdeeld over een ruime woonkamer, een gesloten hoek keuken, drie slaapkamers en een badkamer met douche en badmeubel. Het balkon geeft een fraai uitzicht aan de achterzijde.
Het appartement is bereikbaar via twee liftinstallaties, heeft een privé berging op de galerij en voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.


Begane grond:
Naastgelegen parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Moderne entree met bellentableau, videofoon installatie, een ruime hal met dubbele liftinstallatie, het trappenhuis en de brievenbussen. Hier is tevens het kantoor van de huismeester.

Vijfde verdieping:
De entree biedt toegang tot de ontvangst hal met de moderne meterkast en garderobe. Vanuit de tweede hal annex gang is de gesloten keuken (3.00 x 3.00m) bereikbaar met een hoekopstelling voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, oven, rvs wasemkap, aansluitpunt wasmachine en magnetron en voldoende kastruimte.
De ruime woonkamer (7.12 x 3.90m) heeft een grote raampartijen met loopdeur naar het balkon dat over de volledige breedte van het appartement loopt.
Vanaf het balkon is er een fraai uitzicht op het parkje dat aan de achterzijde van het complex gelegen is.
In het verlengde van de woonkamer ligt de eerste slaapkamer (3.05 x 3.90m). De 2e en 3e slaapkamer (4.12 x 2.79m/4.12 x 1.85m) liggen aan de achterzijde van het appartement.
Een slaapkamer heeft ook een deur naar het balkon.
De betegelde badkamer bestaat uit een douche met spatdeur/scherm en een badmeubel met wastafel. Het gastentoilet met fontein is volledig betegeld. In een muurkast bevindt zich de elektrische boiler. De privé berging ligt aan het einde van de galerij.

Bijzonderheden:
Verwarming van het appartement geschiedt centraal via blokverwarming en de totale kosten voor het voorschot van de verwarming en de VVE bijdragen zijn € 204,32 per maand.
Warm water wordt verkregen via een gehuurde elektrische boiler.
Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Het winkelcentrum voor de dagelijkse voorzieningen ligt op loopafstand evenals de bushalte.
Het centrum van Brunssum ligt op zo'n 10 minuten loopafstand en de uitvalswegen liggen nabij.

* Alle maten zijn circa maten;
* Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend;
* De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren;
* Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”)

Terug naar overzicht...